Distribution

   

  Distribution (placement) er indenfor markedsføring en del af de 4 p’er. Denne del af planlægningen går ud på at finde ud af, hvor der skal afsættes fra og hvordan en vare kommer fra producent til kunden. Dette kan bl.a. være beslutninger om, hvorvidt varerne skal sælges i bestemte detailforretninger eller om man udelukkende vil bruge internetsalg. eller om der skal bruges bude – til at omdele varen. (
  http://da.wikipedia.org/wiki/Distribution)

  HANDEL, OPDATERING OG KUNDETILPASNING

  Livscyklussen for teknologiprodukter er relativ kort. Nye produkter og funktioner bliver introduceret til markedet i et stadigt stigende tempo, hvilket gør det vanskeligt at forudse efterspørgsel og at planlægge produktionen. Desuden aftager salgskanaler varer i henhold til efterspørgslen, hvilket kan føre til udsolgte varer eller overskydende lagerbeholdning.

  Handel med varer
  Vi køber og sælger en stor mængde standardprodukter (software og hardware) som f.eks. mobiltelefoner, tilbehør, computere, navigationsudstyr, dect-telefoner, AV-udstyr osv. for at opfylde en bred vifte af kundebehov.

  Vi har et bredt produktsortiment fra både førende og ’up-coming’ brands og er i stand til at opfylde de fleste kunders ønsker.

  Desuden kan vi hjælpe, hvis du har en udfordring med lagerbeholdningen. I tilfælde af manglende varer kan vi flytte varer mellem datterselskaber eller salgskanaler eller opkøbe varer fra alternative leverandører. Er udfordringen en overskydende lagerbeholdning, har vi har adgang til alternative markeder i f.eks. Østeuropa, Mellemøsten og Asien.

  Der er således en løsning på enhver udfordring.

  Opdatering af produkter
  Livscyklussen for overskydende lagerbeholdning eller produkter med lav omsætningshastighed kan forlænges ved hjælp af softwareopdateringer eller applikationer, der opfylder slutbrugerens krav og gør produktet mere attraktivt. Alternativt kan overskydende produkter gøres egnet til salg på et andet marked gennem lokal tilpasning. På samme måde kan manglende varer fremskaffet fra datterselskab eller alternativ leverandør tilpasses, så de egner sig til det indenlandske marked.

  Applikationer kan også bruges til at understøtte en tema-marketingkampagne baseret på en målrettet strategi og skarp segmentering, der adskiller dine tilbud og budskaber på markedet. Applikationer kan også være en del af en mobilitetsløsning for din virksomhed.

  Uanset hvad; når det kommer til opdatering, håndterer vi såvel små som store mængder.

  Konfiguration
  Vi har løsninger, der giver dig mulighed for:

  • at undgå tidskrævende manuel konfiguration
  • at konfigurere mobiltelefoner trådløst (over the air)
  • at installere et program eller en fil efter eget valg f.eks. musik, video, billeder, eller anti-virus programmer.

  Tilpasning af produkter
  Ønskes en bestemt funktion, som standard software ikke kan løse, kan vores in-house team af Mobility-softwareudviklere tilpasse en løsning, der passer til dine behov og ønsker

  bookmode