logistiktjek

ESSENSEN AF MILCOM

Navnet Milcom er afledt af det danske ord for ’Miljø’ og det engelske ord for kommunikation 'Communication'. Navnet karakteriserer virksomhedens fokus og omdrejningspunkt:

• miljø og kommunikation
• skandinaviske rødder og et internationalt perspektiv.

Miljø
Siden grundlæggelsen i 1991 har vi haft fokus på miljøet, både arbejdsmiljøet og det globale miljø. Vi fortsætter med at gøre alt for at bevare miljøet i vores forretningsaktiviteter herunder at fremme miljøvenlige produkter og oprettelse af vores forretningsområde Smart House.

Kommunikation
Kommunikation er kernen i enhver intern som ekstern interaktion med deling af tanker, meninger, følelser og idéer. Gennem åben kommunikation kan mennesker og virksomheder udvikle sig.

Derudover er trådløs kommunikation også fællesnævneren for de fleste af vores produkter, f.eks. smartphones og Smart House-enheder, såvel som vores services inden for udvikling af mobilitet og softwareløsninger til Smart House.

Skandinaviske rødder
Vi bygger på vores solide fundament som den største skandinaviske, privatejede og uafhængige distributør af smartphones og værdiskabende services.

bookmode